Najnovšie recenzie zo sekcie Tvrdené sklá na mobilné telefóny
- Dobrý pomer ceny a kvality
Tovar je kvalitny a dlho vydrzi , vzdy pri novom telefone sa vratim na vasu stranku a vyberiem si prislusenstvo na novy telefon. Veľka spokojnost s tovarom ..
- V pohode
ok
- Kvalita,cena.
- Super produkt na ochranu displeja.
- Jednoducha montaz. Najskor treba odstranit povodnu original foliu od Samsungu, nasledne dokonale vycistit displej a potom pomaly a precizne aplikovat foliu, kedy je riziko vzniku bublin minimalne. Ja som dalsich 24 hodin nezatvaral/neotvaral displej telefonu, aby sa folia co najdokonalejsie prilepila. Viac uz pre lepsiu montaz spravit neviem. Iba cas ukaze, ako dlho vydrzi folia lepit v mieste ohybu (povodna sa zacala odlepovat po cca 18 mesiacoch). Nakolko najblizsie Samsung servisne centrum je od mojho bydliska 100 km a nevedia garantovat vymenu pri osobnej navsteve, tento produkt je sposob ako predist resetovaniu telefonu do vyrobnych nastaveni pri zasielani do servisu kurierom.
Chýbaju minimálne 3 milimetre
- Kvalitný výrobok
- kompetné balenie aj s čistiacim prípravkom - handričkou
- pokrýva celý display plynulo
- Nemá výrez na prednú kameru
Pretože je kvalitný!
- Super cena
- Dobrá priechodnosť svetla
Krycie sklo bez cierneho ramika. Instalacna sada ok, dalo sa dobre nalepit. Uvidime kolko vydrzi.
- Jednoduchá inštalácia
- Foťák horšie foti
- Sklo je dosť vyrazne
Nevkusné, čo som mal za pár centov z Číny,nebolo tak vidno ako toto.okraje sú síce zaoblené ,ale hodne "svietia". Som za tú cenu čakal,že aspoň foťák bude lepšie fungovať ako pri lacnom čínskom skle.bohuzial nie.
OK
Pasuje výborne a robí čo má.
- OK
- tovar nebol určený pre telefón podľa popisu
nedá sa načítať otlačok prsta cez toto sklo
V pohode
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »