Najnovšie recenzie zo sekcie Tvrdené sklá na mobilné telefóny
- telefón do kabelky aj vrecka
- v balení sa nenachádzala nabíjačka
- batéria je len na 85%
OK
- Kvalitné sklo za super cenu
Kvalitné sklo za super cenu
nepokryva cely display,
horsia odozva na dotzk resp. niekedy to "tlaci" na display a telefon si preklikava sam
- Nieje vložeý aplikator na vytlačenie bubliniek
- Zbytočne drahy
- Dva krát mi praskol v krátkom čase
- Cierne okraje vadia a nieje viditeľný celý display
- Zle zrezane okraje skla. Sú viditeľné stopy po zrezaní po celom okraji a nieje to pekne
Neodporúčam, zbytočne dráhy produkt a po dlhšej dobe kedy som kupoval Panzer Glass kvôli značke som vyskúšal Spygen a je lacnejší a naviac má 2ks v balení a komplet príslušenstvo na aplikáciu skla aj s aplikatorom na vytlačenie bubliniek.
Tovar nebol na sklade, nedodaný
- Bez problémové lepenie
- Vložený rámček na instalaciu
- 2 ks v balení
Na iPhone15 Pro Max som používal zbytočne dráhy Panzer Glass za cca 30€ a kvôli ciernym ramikom po okrajoch nebolo vidieť komplet celý display.Pri tomto skle je vidieť krásne celý display a naviac dva kusy v balení a ešte je aj lacnejší. Dobre sedí aj s krytmi. Naviac po okrajoch skla niesu stopy po zrezaní skla ako pri iných značkach. Odtlačky sú minimálne. Odporúčam, zatiaľ najlepšie sklo ktoré som používal.
- pasuje
sedi ako uliate
- Pomocný tvrdý rámik zabezpečí presné umiestnenie ochranného skla na displej
- Pri dodržaní postupu dokáže aj amatér nalepiť sklíčko dokonale
Nemá chybu
- bez výrezu na foto
- ľahko sa čistí
- veľkosť skla
- rámik pre presné nalepenie
- kvalita
Sklo sedí ako uliate na veľkosť displeja,asi na pol milimetra od okrajov.(takto som si to predstavoval).Snímač odtlačkov funguje na 100% ako bez skla. 2ks v balení. Top kúpa! Odporúčam.
- Všetko zle!
- Produkt je perfektný
- Rychle
- Jednoduche
- Bez bubliniek
- Zatiaľ najlepšia aplikácia
- Kvalitne sklo, nešpini sa, také iste ako 20€ sklo
Sedi paradne, aj s alzaguard ciernym obalom. Avsak citacka odtlackov prstov so sklom nefunguje dobre. Tak na 30 %.
JP Combo pack, Súprava 2 tvrdených skiel a 2 sklíčok pre šošovku, Xiaomi Redmi Note 13 4G 8596655015428
- Jedno sklo je prasknuté
Odolné sklo, jednoduchá inštalácia vďaka priloženému montážnemu rámčeku
Kvalita
Zobrazujem 121 - 140 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Ďalšie »